Nagels Amstelveen

Schitterende nagels in Amstelveen bij ‘t Nagelstudiootje

U bent op zoek naar mogelijkheden om uw nagels te laten verzorgen in Amstelveen? Maak dan eens een afspraak bij ‘t Nagelstudiootje en ontdek zelf hoe de ervaren nagelstylistes uw nagels geheel naar wens lakken en verzorgen.  

Nagels AmstelveenOver ons

Bij ‘t Nagelstudiootje kunt u terecht voor diverse behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan een uitgebreide manicure of spa behandeling, maar ook het laten zetten van een French manicure of kunstnagels behoort tot de mogelijkheden. Dankzij onze ervaring kunnen wij een professioneel en vlekkeloos resultaat garanderen! Mooi en gezond gaan bij ons hand in hand, dat betekent dat wij uitgebreid de tijd voor u nemen en enkel hoogwaardige producten gebruiken. U kunt rekenen op een duurzaam resultaat waar u lang plezier van heeft. Dit geldt tevens voor de gellak die wij aanbrengen. U heeft twee weken geen omkijken meer naar uw nagels omdat de lak uitstekend blijft zitten. Kom eens langs in onze salon en bekijk onze uitgebreide keuze in kleuren.

Wilt u stoppen met nagel bijten?

Heeft u afgebroken nagels of wilt u graag stoppen met nagelbijten? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen bijvoorbeeld acrylnagels aanbrengen die de natuurlijke nagel niet beschadigen en dit geeft u tevens de kans om uw eigen nagels te laten groeien! Kortom, voor stralende nagels in Amstelveen moet u bij ‘t Nagelstudiootje zijn. Maak nu een afspraak door contact met ons op te nemen of loop eens bij ons binnen. De ervaren nagelstylisten staan voor u klaar.

   Contact     Meer informatie