Kunstnagels Amstelveen

Kunstnagels laten zetten in Amstelveen

Maak kennis met ‘t Nagelstudiootje, een ervaren nagelsalon uit Amstelveen. U bent op zoek naar mogelijkheden om kunstnagels in Amstelveen te laten zetten? Dan bent u bij ons van harte welkom. Onze nagelstylistes beschikken over meer dan 15 jaar ervaring waardoor u een vlekkeloos eindresultaat kunt verwachten. Wij zorgen ervoor dat er op iedere nagel een perfect passende kunstnagel wordt geplaatst.  

Kunstnagels AmstelveenUw nagels laten verlengen

Heeft u korte nagels die snel afbreken of zijn uw nagels niet zo stevig? Dan is het laten zetten van kunstnagels bij ons in Amstelveen absoluut een aanrader. Wij voorzien uw natuurlijke nagels van een laag acryl die mooi in vorm wordt gebracht. Ook kunnen we uw nagels verlengen. Een mooi en natuurlijk eindresultaat staat hierbij altijd centraal. Ook wanneer u nagels bijt of hier onlangs mee bent gestopt kunnen wij snel een mooi resultaat realiseren. En uw natuurlijke nagels kunnen ondertussen mooi aangroeien!

Een natuurlijk en duurzaam eindresultaat

U kunt er op rekenen dat de kunstnagels in Amstelveen goed worden aangebracht. Hierdoor zijn ze nauwelijks van echte nagels te onderscheiden. Daarnaast werken wij uitsluitend met de beste materialen. Voor acrylnagels is dat CND, op dit moment absoluut de beste op de markt! U kunt rekenen op een duurzaam eindresultaat en een perfecte afwerking. Uiteraard kunt u uw kunstnagels ook laten afwerken door voor gel lak of een French manicure te kiezen. De keuze is geheel aan u. Maak nu een afspraak en loop ook met stralende handen de deur uit!

   Contact     Meer informatie