Gelcolor OPI

Kies voor gelcolor van OPI voor langdurige resultaten

Kent u de gelcolor van OPI al? In onze nagelsalon maken we graag gebruik van dit fijne merk omdat de lak langdurige, mooie resultaten biedt. Wij zijn namelijk van mening dat de kunst van mooie, gezonde nagels schuilt in het gebruik van de beste producten. Daarnaast speelt de ervaring van de nagelstyliste natuurlijk ook een rol. Bij ons wordt u altijd geholpen door een ervaren styliste, dus u kunt rekenen op een vlekkeloos en strak eindresultaat!

Gelcolor OPIIntense kleuren met hoogglans

De gelcolors van OPI zijn in vele diverse kleuren beschikbaar waardoor er voor ieder wat wils is. De kleuren zijn zeer intens en hebben een hoge glans, waardoor het eindresultaat verbluffend zal zijn! Wat daarnaast een groot voordeel is, is het feit dat de natuurlijke nagel niet wordt aangetast. Ook bij het verwijderen van de lak zorgen wij ervoor dat uw eigen nagels intact en onbeschadigd blijven. De gelcolor van OPI is zeer geschikt wanneer u even geen omkijken naar uw nagels wilt hebben of wanneer u een feestje heeft. Het blijft tot wel twee weken perfect zitten en kan eenvoudig en snel bijgewerkt worden. Hierdoor heeft u lang plezier van uw mooi verzorgde nagels. Het is tevens mogelijk om de lak op uw teennagels aan te brengen!

Maak een afspraak!

Heeft u interesse in een uitgebreide behandeling? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt het lakken van uw nagels ook combineren met een manicure of luxe spa behandeling, de keuze is geheel aan u.

   Contact     Meer informatie